loading

UT25P Forklift TruckUTILEV® - Heftrucks waar je op kunt vertrouwen™

In de snel veranderende wereld van vadaag moeten er veel goederen van A naar B verplaatst worden. Belangrijk hierbij is dat dit snel, efficiënt en kostenefficiënt gebeurt om zodoende aan de wensen en eisen van zowel klant als bedrijfstak te voldoen.

Om aan deze eisen te voldoen heeft UTILEV een reeks van betaalbare heftrucks in het assortiment die zorgen voor betrouwbare en kostenefficiënte intern transport-oplossingen voor vele bedrijfstakken.

In het bijzonder daar waar gebruikers minder geavanceerde opties of hulpstukken nodig hebben.
UTILEV heftrucks bieden een no-nonsense, simpele benadering voor intern transport. De productrange is ontwikkeld voor gemakkleijk gebruik en onderhoud en is voorzien van standaard garantie en een uitgebreide onderdelenvoorziening.

Gemakkelijk in gebruik

Het ergonomisch ontworpen bestuurderscompartiment, met de look and feel van die van een auto, zorgt voor gebruiksgemak en voorkomt vermoeidheid van de bestuurder tijdens het werk. Een reeks van standaard functies en opties zorgt voor een juiste afstelling van de heftruck op de applicatie.

Gemakkelijk te onderhouden

Dankzij de eenvoud van de onderdelen kan onderhoud gemakkelijk gepleegd worden. Zelf als er geen PC's, laptops  of ander diagnostische hulpmiddelen voorhanden zijn.

Betaalbaar

Het gebruik van bewezen, hoogwaardige, robuuste componenten, efficiënte filtering en uitstekende koeling resulteren in een betrouwbare werking en minder slijtage.

UTILEV heftrucks bieden de ideale oplossing bij  applicaties waar de trucks niet de hele dag in gebruik zijn.

Gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk te onderhouden en betaalbaar: UTILEV - Gewoon goede heftrucks